Analyse & Advies

Screening

Wanneer je hulp nodig hebt bij het opstellen van een plan van aanpak voor de optimalisaties binnen je onderneming kan een screening uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend wordt de screening concreet gepresenteerd en ontvang je een gericht plan van aanpak waar je direct mee kan starten.

(data-) Analyse

Zit je op een goudmijn qua proces- of klantdata maar heb je geen kennis of tijd beschikbaar om deze data om te zetten in actie? Met mijn analytische skills en tools help ik je inzichten te verkrijgen uit je logistieke en systeemdata.

Advies

Zit je met een specifiek vraagstuk en wil je bijvoorbeeld weten of je goedkoper en beter uit bent bij een andere logistiek- of IT dienstverlener? Met mijn kennis en ervaring help ik je snel en concreet je vraagstukken kwalitatief op te lossen.

Implementatie

Heb je hulp nodig bij de implementatie van een proces of systeem? Met mijn 10+ jaar ervaring in implementaties van een breed scala aan logistieke processen en systemen kan ik je implementatie verzorgen of ondersteunen.

Project Management

De meeste problemen in een project ontstaan direct aan de start van een project doordat kennis ontbreekt om requirements op een juiste manier te beschrijven en helder af te stemmen met alle betrokken partijen.  

Ik ben beschikbaar als interim project manager voor al je projecten op het gebied van Logistiek en/of IT.  Onderstaand enkele redenen waarom je bij mij aan het juiste adres bent.  

Ervaring met onder andere de volgende applicaties en partners

Interim Management

Indien je behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van het aansturen van één of meerdere van je operationele teams dan ben ik ook hiervoor beschikbaar. Mijn kracht en ervaring ligt in het aansturen van onder andere business development, engineering, business analytics, sales en/of stafafdelingen. 

Neem contact op