Hands-on advies en implementatie

Prologita levert eerlijk en concreet advies voorzien van kwalitatieve oplossingen die direct aantoonbaar resultaat opleveren. Dit met behulp van de nieuwste best-of-breed tools en oplossingen. Onze partnerships zijn open en transparant, zonder loze beloftes en complexe afspraken. 

Doel

Vanuit ervaring en passie voor Logistiek, IT en Commercie bedrijven en ondernemers helpen processen te optimaliseren en de bedrijfsvisie te realiseren. Ik ben er voor bedrijven die kansen zien maar ze niet weten te benutten door een gebrek aan kennis en ervaring. Of wanneer de dagelijkse operatie alle aandacht vraag en innovatie en verandering binnen  je onderneming vertraagd. 

Aanpak

Of ik nu werk vanuit een concreet vraagstuk of vanuit een algehele screening van je bedrijfsprocessen. De aanpak blijft gericht op het leveren van concreet advies met duidelijke stappen waar we samen direct mee aan de slag kunnen. Geen lange rapporten die in de la verdwijnen, maar een concreet plan waar direct resultaat mee geboekt kan worden.

Applicatie ervaring met
(onder andere)

Daniël Derickx

Ervaring

Samengewerkt met
(onder andere)

Achtergrond

Op mijn 13de heeft mijn vader me aangestoken met zijn passie voor Logistiek. En toen hij een aantal jaren later ook zijn eigen bedrijf startte was ook mijn interesse voor zelfstandig ondernemen gewekt. De keuze voor mijn studie aan de NHTV was vanwege de combinatie van Logistiek (in de breedste zin van het woord) en Commercie een makkelijke en logische keuze. 

De jaren daarna heb ik altijd mogen werken op het snijvlak van Logistiek, IT en Commercie. Hierin voelde ik mijzelf in welke functie dan ook als een vis in het water tussen alle betrokken stakeholders in. Mijn energie en drive haal ik uit complexe vraagstukken continue vanuit verschillende invalshoeken bekijken om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Een oplossing die kwalitatief en direct praktisch uitvoerbaar is en waar alle stakeholders meer dan tevreden mee zijn.

Ik heb door de jaren heen nauw samen mogen werken met bedrijven als de Bijenkorf, Bol.com, Zalando,  Logitech, Tele 2, UPS, DHL, PostNL, DPD en vele anderen. Door het werken met deze diverse bedrijven ben ik ook in aanraking gekomen met vele systemen (WMS. ERP. BPMS, PIM, OMS, Webshopsystemen, enz) en alle benodigde integraties tussen systemen van e-commerce bedrijven en logistiek dienstverleners.